+40 752 499 688 clujluxapartments@gmail.com

Apartament Taberei

 

Apartament 2 Taberei

350 Lei

Descriere

CLUJ LUX APARTMENTS ofera spre inchiriere in regim hotelier apartament pe Str. Taberei,in cartierul Manastur la doar 5 minute de centrul comercial Polus (care ulterior si-a schimbat numele in Vivo). Cartierul Manastur este cel mai mare cartier din oras si printre cele mai mari din tara,avand o populatie de aproximativ 120 000 de locuitori. In 2007 s-a construit Polus Center, cel mai mare centru comercial din Cluj si cel mai mare complex multifunctional pe un singur nivel din tara, cu o suprafata de 61.000 metri patrati, transformand Manasturul intr-un important cartier comercial al orasului.

Apartamentul este finisat ultramodern si are o suprafata de 60 mp. fiind compus din: living room, dormitor, baie, bucatarie utilata / dotata full), hol; capacitate maxima de cazare 4 pers. ( 1 pat mare in dormitor + 1 sofa extensibila in living room).Parcarea este asigurata la proprietate gratuit. Wi-fi gratuit in toate zonele.

CLIENTII APRECIAZA IN MOD DEOSEBIT ACEST APARTAMENT, FIIND CATALOGAT PE BOOKING.COM CU UN SCOR IN URMA COMENTARIILOR DE 9.7