+40 752 499 688 clujluxapartments@gmail.com

Apartament Platinia

 

Apartament 2 Camere Platinia

480 Lei

Descriere

Apartamentul este ultrafinisat in suprafata de 67 mp situat la etajul 3, pregatit pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Compus din: living room, dormitor, bucatarie complet utilata cu toate aparatele necesare, hol, baie. Capacitate maxima de cazare este de 4 persoane (1 pat extra large king size in dormitor + 1 sofa extensibila in living room). Apartamentul are toate facilitatile, ambele camere sunt dotate cu televizoare smart tv cu toata grila de programe prin satelit, fier de calcat, masa de calcat, feon, masina de spalat haine, zona de fumat situata pe balcon.

La sosire clientii vor fi intampinati cu o sticla de Prosecco si bauturi racoritoare din partea casei. Ceaiul si cafeaua vor fi oferite gratuit pe toata perioada sejurului. Articolele de toatelaj, prosoapele, halatele de baie, incaltamintea pentru locuinta, sunt incluse in pret. Parcarea este asigurata la locatie. WI-fi gratuit inclus disponibil in toate zonele.

CLIENTII APRECIAZA IN MOD DEOSEBIT ACEST APARTAMENT, FIIND CATALOGAT PE BOOKING.COM CU UN SCOR IN URMA COMENTARIILOR DE 9.8