+40 752 499 688 clujluxapartments@gmail.com

Apartament Royal

 

Apartament 2 camere Royal

450 Lei

Descriere

Apartamentul este ultrafinisat, cu podea din lemn masiv, pregatit astfel pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Compus din: living room, dormitor cu baie proprie si lenejerii din matase, bucatarie complet utilata cu toate aparatele necesare, hol, baie individuala. Camerele sunt dotate cu televizoare smart tv de ultima generatie cu televiziune digitala si toata grila de programe. Capacitate maxima de cazare este de 4 persoane (1 pat extra large king size in dormitor + 1 sofa extensibil in living room).

La sosire clientii vor fi intampinati cu o sticla de Prosecco si bauturi racoritoare din partea casei. Ceaiul si cafeaua vor fi oferite gratuit pe toata perioada sejurului. Articolele de toatelaj, prosoapele, halatele de baie, incaltamintea pentru locuinta, sunt incluse in pret. Parcarea este asigurata la locatie. WI-fi gratuit inclus disponibil in toate zonele.

CLIENTII APRECIAZA IN MOD DEOSEBIT ACEST APARTAMENT, FIIND CATALOGAT PE BOOKING.COM CU UN SCOR IN URMA COMENTARIILOR DE 9.8