+40 752 499 688 clujluxapartments@gmail.com

Apartament Central

 

Apartament Central

350 Lei

Descriere

CLUJ LUX APARTMENTS ofera spre inchiriere in regim hotelier, apartament de lux situat pe strada Petru Maior in centrul orasului Cluj-Napoca. Centrul se invidualizează față de restul orașului printr-o serie de monumente arhitectonice și istorice, clădiri din secolele XVII-XX. Pe laturile străzilor precum Regele Ferdinand, Eroilor, Iuliu Maniu, Napoca, Memorandumului și 21 Decembrie se întind clădiri impresionante în stil baroc, renascentist și gotic. Descrierea centrului nu este completă fără zecile de baruri, cluburi și restaurante. Considerat a fi un loc unde distracția nu se mai termină, a reușit în câțiva ani de democrație să-și impună un stil aparte al vieții de noapte.

Apartamentul este ultrafinisat cu podea din lemn masiv, fiind compus din : doua dormitoare, o baie , bucatarie utilata / dotata full  , hol, capacitate maxima de cazare 5 pers. Ambele dormitoare sunt dotate cu pat matrimonial si sunt atent decorate si amenajate pentru a satisfice si cele mai exigente cerinte. Normele de curatenie sunt extreme de bine supervizate pentru a oferi igiena si confortul la un nivel cat mai ridcat. Ceaiul si cafeaua vor fi oferite gratuit pe toata perioada sejurului.Articolele de toatelaj sunt incluse in pret.WI-fi gratuit inclus disponibil in toate zonele.

CLIENTII APRECIAZA IN MOD DEOSEBIT ACEST APARTAMENT, FIIND CATALOGAT PE BOOKING.COM CU UN SCOR IN URMA COMENTARIILOR DE 9.8