+40 752 499 688 clujluxapartments@gmail.com

Apartament Platinia Central

 

Apartament 2 camere Platinia Central

420 Lei

Descriere

CLUJ LUX APARTMENTS a inaugurat de curand o noua locatie, de lux , ce se afla in ansamblul rezidential Platinia, amplasat în centrul Clujului, pe locul fostei fabrici de bere Ursus. Ansamblul PLATINIA se află într-o locație excelentă, fiind aproape de cele mai mari trei parcuri și de cea mai nouă și cosmopolită zonă a orașului, cea a stadionului și a Sălii Polivalente. Platinia vine cu un concept inedit pe piața imobiliară din Cluj, un proiect spectaculos ce revigoreaza o zonă plină de istorie şi tradiţie din centrul orașului. Acesta este singurul ansamblu rezidențial care are pe primele două niveluri un shopping mall.

Apartamentul este ultrafinisat, avand o suprafata de 65 mp. pregatit astfel pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Compus din: living room, dormitor, bucatarie complet utilata cu toate aparatele necesare, baie. Capacitate maxima de cazare este de 3 persoane (1 pat extra large in dormitor + 1 sofa in living room ). Ceaiul si cafeaua vor fi oferite gratuit pe toata perioada sejurului. Articolele de toatelaj, prosoapele, sunt incluse in pret. WI-fi gratuit inclus disponibil in toate zonele.

CLIENTII APRECIAZA IN MOD DEOSEBIT ACEST APARTAMENT, FIIND CATALOGAT PE BOOKING.COM CU UN SCOR IN URMA COMENTARIILOR DE 9.8